Magnetic
Fizioterápia kutyáknak

KAPCSOLAT

petproject

Borbély-Németh Orsolya

tel.: +3630-411-9555

info@petproject.hu

Kövess a Facebookon

Hírek a nagyvilágból

Külföldi sajtóban megjelent cikkek fordításai

Ha esetleg van gyereked, akkor biztosan ott sorakoznak a könyvespolcon (vagy a könyvolvasóban) a „hogyan neveljünk egészséges/ügyes/okos/kiegyensúlyozott gyereket”-típusú könyvek legnépszerűbb példányai. Ha kutyád (is) van, akkor szintén elvárható, hogy tájékozott legyél, kivel is élsz együtt.

kedd, 13 szeptember 2016 22:28

A fájdalom jelei kutyáknál és cicáknál

 Szeptemberben a fájdalom tudatos felismerésére hívják fel a figyelmet az Egyesült Államokban (Pain Awareness Month). Az állatok viselkedésében bekövetkezett szokatlan változások gyakran egészségügyi problémát, fájdalmat jeleznek. Vajon tudjátok-e, milyen jelek utalnak fájdalomra kis kedvenceiteknél?

péntek, 04 március 2016 21:54

Így nevelj egészséges kutyát

Hogyan őrizheted meg kutyád egészségét és vidámságát hosszú éveken át? Ebben a cikkben 10 praktikus tanácsot adnak felelős kutyatartóknak.

Az amerikai kutya- és macskatartók szerint, házi kedvencükkel élni csökkenti a napi stresszt, miért ne viszonoznák ezt egy masszázzsal, ami egyébként a kisállatok egészségére jótékony hatással van: fokozza a vérkeringést, gyorsítja az emésztést, erősíti az immunrendszert, csökkenti a stresszt, izomlazító hatással bír életük teljében lévő és idősödő kutyák esetében egyaránt.